1.
formatge
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m queso. Formatge manxego, parmesà, de bola (o d'Holanda), queso manchego, parmesano, de bola. [...]
|
2.
camembert
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [formatge] camembert. [...]
|
3.
manxego
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m gastr [formatge] manchego. [...]
|
4.
rocafort
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m gastr [formatge] roquefort. [...]
|
5.
roncal
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m gastr [formatge] roncal. [...]
|
6.
ullat
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-ada adj [pa, formatge] ojoso -sa. [...]
|
7.
fonyegar
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr [la pasta del formatge] prensar, apretar. [...]
|
8.
formatget
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [porció de formatge] quesito. 2 mar [escollat] escotadura f. [...]
|
9.
ratlladora
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [per a ratllar pa, formatge, etc] rallador m, rallo m. [...]
|
10.
caseós
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-osa adj 1 [del formatge] caseoso -sa, cáseo -a. 2 med [del casi] caseoso -sa. [...]
|